PORTS – novi revolucionarni koncept ureda

PORTS – novi revolucionarni koncept ureda

Proizvođač: Bene
Dizajn: PearsonLloyd

Potaknut tehnološkim i društvenim razvojem, radno okruženje se neprestano mijenja. U okruženju konstantnih promjena, prilagodljivost i stabilnost ključne su osobine uspješnih tvrtki. Te osobine moraju se odražavati kroz fleksibilnu organizaciju i kroz novo poimanje menadžmenta i vodećih pozicija.

Ova promjena zahtijeva i novi koncept ureda. Dizajnerski studio PearsonLloyd, u suradnji s Bene, proveo je nekoliko godina na razvoju nagrađivanog odgovora na ovaj izazov. PORTS je novi koncept ureda - linija proizvoda koja odražava novi način vođenja: nehijerarhijski, otvoren i dinamičan. PORTS karakterizira kreativnu i produktivnu suradnju. Tri komplementarne linije proizvoda odražavaju visoke standarde suvremenog vodstva. Kao i najsuvremenija luka, PORTS je višenamjensko čvorište. Ovdje se ne okupljaju samo ljudi, već i ideje i radni procesi.

Organizacije moraju dopustiti novo vodstvo i nove načine rada te ih doista aktivno promovirati. Radna okruženja trebaju imati ne samo mjesta za susrete, nego i mjesta za povlačenje kako bi se stvorila okolina i za živahan dijalog i za tihu usredotočenost na posao. PORTS portfelj proizvoda stvara multifunkcijske zone za sve oblike rada, koji rastu zajedno sa zahtjevima i fleksibilno su prilagodljivi.

Napredak postaje konkurentna prednost. Ovdje igra važnu ulogu suvremeno vodstvo. Nudi smjernice unutar višedimenzionalnih mreža. Kao povezujući, okretni element unutar živahnih organizacija. Poput "luka", ova su višenamjenska sučelja i sidrišta i pretovarne točke.

 

Pregled poizvoda

PORTS Task Lounge

PORTS Meeting Lounge

PORTS Table

PORTS Active Chair

Sofa & Lounge Chair

PORTS Power Tray