Interijerske staklene stijene

hOyez interijerske stijene

Želite odvojiti ili pregraditi ured u sklopu svog interijera? Pri tome želite zadržati protok prirodne svjetlosti u prostoriji i akustičnu izolaciju? Na pravom ste mjestu. 

Interijerske stijene su idealno rješenje za izolaciju ureda ili sobe za sastanke, a da se pri tome ne izgubi veza s ostatkom interijera. Pomoću hOyez partitionSystems interijerskih staklenih stijena iz naše ponude lako možete oblikovati interijer prema vašim potrebama. Naši proizvodi prilagođeni su vašim potrebama, bilo estetskim, tehničkim ili praktičnim. 

Naši projekti

Osnovan 1953. godine u Francuskoj, hOyez partitionSystems proizvodi interijerske staklene stijene i vrata s aluminijskim okvirom. Kombinacijom njihove duge tradicije u proizvodnji aluminijskih profila i našeg iskustvo u izradi i montaži staklenih stijena kreirali smo različita pregradna rješenja za naše klijente. 

Staklene stijene iz naše ponude su pažljivo dizajnirane do najmanjeg detalja, te stvaraju čist i minimalistički izgled vašeg interijera. Pogledajte naše projekte na kojima smo integrirali različite sustave za pregradne stijene i staklena vrata.

staklene stijene ilustracija

Održiva proizvodnja

hOyez interijerske stijene imaju HEQ (High Environmental Quality) i LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) certifikate što je dodatna potvrda njihove održive proizvodnje.

Cerfitikati za akustiku i sigurnost

hOyez interijerske stijene su dizajnirane i izrađeni kako bi osigurale tehničke, estetske i sigurne zahtjeve. Nakon što su prošli sve mehaničke i zvučne testove, dobile su francuski certifikat C.E.R.F.F.