Podne obloge

Tekstilne podne obloge

Uz fleksibilnost dizajna i njihovu mekoću, tekstilne podne obloge stvaraju osjećaj udobnosti. Podne obloge iz naše ponude izrađene su od visokokvalitetnih materijala i jednostavne su za održavanje. Mogu se koristiti u širokom rasponu komercijalnih projekata. 

Kolekcije koje imamo u ponudi mogu se kombinirati i slagati prema vašim željama, tako da odgovoraju dizajnu modernih prostora. Za sva dodatna pitanja oko razrade koncepta i postave podnih obloga stojimo vam na raspolaganju.

Vinil podovi

Želite prirodan izgled vašeg poda, a pri tome da je lagan za održavanje? Luksuzne vinilne pločice savršeno su rješenje za vaš interijer. Vodootporni, čvrsti, laki za postavljanje i jednostavni za održavanje, ovi višeslojni podovi pružaju autentičnu alternativu prirodnom podu.

Napravljene od recikliranog sadržaja i s opcijama koje je moguće u potpunosti reciklirati, luksuzne vinilne pločice iz naše ponude obogaćuju vaš prostor s prirodnim, apstraktnim i jednobojnim dizajnom. Otporniji su na ogrebotine i zaprljanja.

podne obloge ilustracija

Održiva proizvodnja

Naši partneri rade na smanjenju emisija CO2 i postizanju zatvorene proizvodnje za naše tepih podne obloge i vinil podove.

Nagrađivani dizajn

ICONIC AWARDS dodjeljuju se samo najboljima od najboljih u industriji namještaja, a među njima se ubraja naši partneri zbog izvanredne kvalitete dizajna.