Cookies politika

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva i analizu prometa. Pročitajte našu Politiku privatnosti da biste saznali više.

Ova web stranica koristi kolačiće. Kada posjetite našu web stranicu prvo dobivate “kolačić”, a vašem računalu se dodjeljuje ID broj. Kolačić je često korišten dio softvera koji prati preferencije pojedinog korisnika i sposoban je poboljšati vašu posjetu web-mjestu. Kolačići nam omogućuju da pružimo prilagođeno iskustvo bez potrebe da nas podsjećate na svoje postavke svaki put kada posjetite našu stranicu. Ne dijelimo vaše aktivnosti na našem web-mjestu s drugim trećim stranama, niti prikupljamo informacije s drugih web-mjesta koja možda posjetite. Ovi kolačići ne prikupljaju nikakve informacije o vama koje bi se mogle koristiti za marketing ili praćenje vaše povijesti pregledavanja na drugim web stranicama, uslugama ili aplikacijama.

Podaci o pregledavanju i korištenju

Informacije prikupljene automatski sa stranice, uključujući IP adrese ili nazive domena računala koje koriste korisnici koji se spajaju na stranicu, URI adrese (Uniform Resource Identifier), vrijeme zahtjeva, metodu korištenu za slanje zahtjeva na poslužitelj, veličina datoteke primljene kao odgovor, brojčani kod koji označava status odgovora poslužitelja (uspješan ishod, pogreška itd.), zemlja podrijetla, značajke preglednika i operativnog sustava koji koristi posjetitelj , različite vremenske pojedinosti po posjetu (npr. vrijeme provedeno na svakoj stranici) i pojedinosti o putu koji se slijedi unutar stranice s posebnim osvrtom na redoslijed posjećenih stranica i druge parametre o operativnom sustavu i korisničkom IT okruženju.

Google Analytics: usluga web analitike koju pruža Google, Inc. (“Google”). Ova usluga koristi kolačiće. Kolačići pomažu web stranici analizirati kako posjetitelji naše web stranice koriste stranicu. Podaci koje generira kolačić o vašem korištenju web stranice (uključujući vašu IP adresu) bit će preneseni i pohranjeni od strane Googlea na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Google će koristiti ove podatke u svrhu procjene vašeg korištenja web stranice, sastavljanja izvješća o aktivnostima na web stranici za nas i pružanja drugih usluga u vezi s aktivnostima na web stranici i korištenju interneta. Google također može prenijeti ove podatke trećim stranama ako to zahtijeva zakon ili ako te treće strane obrađuju podatke u ime Googlea. Google neće povezivati ​​vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki u svom pregledniku, no imajte na umu da ako to učinite možda nećete moći koristiti punu funkcionalnost ove web stranice. Korištenjem ove web stranice i dopuštanjem da kolačići ostanu uključeni, pristajete na obradu podataka o vama od strane Googlea na način i u svrhe kako je gore navedeno.

Upravljanje vašim postavkama kolačića

Ako ne želite prihvaćati kolačiće, možete ih blokirati podešavanjem postavki u svom internet pregledniku. Imajte na umu da, budući da je ovo postavka u vašem pregledniku, ova prilagodba također može blokirati kolačiće za bilo koje web mjesto koje posjetite. Možete posjetiti www.aboutcookies.org, koji nudi detaljne informacije o upravljanju kolačićima u popularnim preglednicima.
Blokiranje kolačića može utjecati na vašu sposobnost da iskoristite pogodnosti koje pruža korištenje kolačića, može utjecati na vašu sposobnost korištenja određenih značajki prilagodbe i, u slučaju kolačića koji su nužno potrebni za pravilan rad web stranice, može utjecati na vaše iskustvo Internet stranica.

KOLAČIĆI TREĆIH STRANA

Na našoj web stranici mogu biti instalirani kolačići trećih strana. Kolačići treće strane su kolačići koje postavlja domena koja nije web stranica koju posjećuje korisnik. Ako korisnik posjeti web stranicu, a drugi entitet postavi kolačić putem te web stranice, to bi bio kolačić treće strane.

PRIMJERI KOLAČIĆA TREĆIH STRANA KOJI SE MOGU KORISTITI NA OVOM MJESTU:

  • Google Adwords: prikuplja statističke podatke o korištenju i pretvorbi.
  • Google Remarketing: omogućuje oglašavanje korisnicima koji su posjetili stranicu.
  • Facebook: dijeljenje na društvenim mrežama.

 

REKLAMNI KOLAČIĆI
Oglašavački kolačići su kolačići koji se koriste za isporuku oglasa koji su relevantniji za interese korisnika. Oni pamte da je korisnik već pregledavao web mjesto. Često su povezani s funkcionalnošću stranice. Koristimo ove kolačiće za prikupljanje informacija o vašim navikama pregledavanja kako bismo oglašavanje učinili relevantnim za vas i vaše interese.

Imajte na umu da to ne utječe na broj oglasa koji će vam se prikazati. To utječe samo na njihovu vrstu i sadržaj, tako da će biti relevantniji za vaše interese.

OGLAŠAVANJE PO MJERI
Ako ste na svom računalu omogućili kolačiće, mogli bismo vam prikazati oglase relevantne za našu web stranicu. Google i dobavljači treće strane prikazuju naše oglase na različitim internetskim stranicama. Ako imate uključene kolačiće, možda ćete vidjeti reklame za ovu web stranicu na drugim web stranicama. Ako se želite isključiti iz Prilagođenog oglašavanja, posjetite stranicu za isključivanje Network Advertising Initiative https://optout.networkadvertising.org/