Politika privatnosti

Ovom internetskom stranicom upravlja (dalje u tekstu: „Stranica”) Plan2B interijeri d.o.o., adresa: Samoborska cesta 89, Zagreb, OIB: 82328811334, (dalje u tekstu: „Plan2B interijeri d.o.o.“). Naša web stranica koristi Politiku privatnosti u skladu s GDPR.

Što pokriva ova polica?
Počevši od 25. svibnja 2018., Opći propisi o zaštiti podataka (GDPR) uvode velike promjene kako bi se osiguralo da svi vaši privatni podaci budu sigurni. Vaša privatnost nam je važna pa smo posvećeni učiniti sve što možemo kako bismo se uskladili s ovim promjenama.
Ova pravila o privatnosti objašnjavaju kako koristimo sve osobne podatke koje prikupljamo o vama kada koristite našu web stranicu.

Koje podatke prikupljamo?
Prikupljamo podatke o vama koje dobrovoljno dostavite prilikom rezervacije ili nam se obratite putem kontakt forme ili e-maila. Podaci o korištenju web stranice prikupljaju se pomoću kolačića. Neke informacije putem kolačića mogu automatski prikupljati oglašivači trećih strana, affiliate marketinški partneri, Google Analytics i WordPress dodaci.

Više o kolačićima i načinu na koji ih koristimo možete saznati čitanjem naših Pravila o kolačićima u nastavku.
Podaci koje prikupljamo mogu uključivati:

  • Osnovne informacije – kao što su ime, dob, spol
  • Podaci za kontakt – kao što su vaša adresa, poštanski broj, adresa e-pošte i broj telefona
  • Financijski podaci – dodatni osobni podaci i podaci o plaćanju koji su potrebni za obradu transakcije i vašeg plaćanja
  • Postavke – kao što su posebni zahtjevi, problemi s uslugom i druge postavke
  • Tehničke informacije – kao što su informacije o vrsti uređaja koji koristite za interakciju s nama (model hardvera, operativni sustav i verzija, informacije o mobilnoj mreži)
  • Korespondencija – kada nas kontaktirate, kao što je slanje upita ili podnošenje zahtjeva, sva korespondencija ili prijava mogu se zadržati i dodati vašim osobnim podacima.
  • Pristanak na korištenje i obradu podataka u skladu s politikom privatnosti

Kako ćemo koristiti dostavljene informacije?
Podatke koje nam dragovoljno date koristit ćemo za obradu vašeg zahtjeva, obradu plaćanja koja je potrebna za jamčenje vaše rezervacije i obradu u statističke svrhe kao način da poboljšamo naše usluge i bolje ih prilagodimo potrebama naših gostiju. Također vam možemo, samo ako se izričito slažete, slati e-poruke o uslugama i ponudama za koje mislimo da bi vas mogli zanimati.

Podatke prikupljene iz vaših posjeta našoj web stranici koristimo kako bismo poboljšali iskustvo i personalizirali vaše ponovljene posjete našoj web stranici.

Vaše osobne podatke nećemo dijeliti s trećim stranama ni u koju svrhu. Naši zaposlenici jedini imaju pristup vašim osobnim podacima. Osobni podaci registrirani na obrascima na našoj web stranici nisu dostupni drugim posjetiteljima stranice. Podaci se ne dijele s trećim stranama osim ako je to potrebno za isporuku naručene usluge ili ako ste na to pristali ispunjavanjem obrasca. Ova web stranica ne prodaje osobne podatke drugima.

Google Analytics i Search Console
Ova web stranica koristi Google Analytics i Search Console, uslugu web analitike koju pruža Google, Inc. (“Google”). Google Analytics prikuplja podatke kao što su koliko često korisnici posjećuju ovu stranicu, koje stranice posjećuju i koja su druga mjesta koristili prije dolaska na ovu stranicu. Ove podatke iz Google Analytics koristimo samo za analizu prometa i poboljšanje ove web stranice.

Google Analytics prikuplja samo IP adresu koja vam je dodijeljena na dan kada ste posjetili ovo web mjesto, a NE vaše ime ili druge podatke za identifikaciju. Google neće povezivati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Iako Google Analytics postavlja trajni kolačić u vaš web preglednik kako bi vas identificirao kao jedinstvenog korisnika sljedeći put kada posjetite ovu stranicu, kolačić ne može koristiti nitko osim Googlea.

Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajućih postavki u svom pregledniku, no imajte na umu da ako to učinite možda nećete moći koristiti punu funkcionalnost ove web stranice.

Korištenjem ove web stranice pristajete na obradu podataka o vama od strane Googlea na način i u gore navedene svrhe.
Dodatne informacije o uvjetima korištenja i privatnosti podataka možete pronaći u Uvjetima korištenja usluge Google Analytics ili Pregledu privatnosti Google Analytics.

Hoćemo li koristiti vaše podatke u marketinške svrhe?
Ako ste kupili kod nas, to ne znači da ćete od nas primati marketinške e-poruke. Morat ćete se izričito složiti da želite primati marketinške e-poruke od nas kako bismo uopće mogli razmotriti slanje istih vama.

U našim marketinškim e-porukama možemo koristiti vašu adresu e-pošte, ime i prezime kako bismo dodatno personalizirali e-poštu za vas. Iz tog razloga koristit ćemo samo podatke koje ste nam izričito dostavili.

Ako ste se uključili u primanje marketinških e-poruka, možete se u bilo kojem trenutku odjaviti tako da se odjavite putem veze bilo koje marketinške e-pošte koju smo vam poslali ili nam pošaljete e-poštu. Imate pravo u bilo kojem trenutku spriječiti nas da vas kontaktiramo u marketinške svrhe. Imate pravo zatražiti kopiju svih podataka koje imamo o vama. Ako želite kopiju određenih ili svih vaših osobnih podataka, pošaljite nam zahtjev na našu poštansku adresu.

Pristup, ispravljanje ili brisanje osobnih podataka
Za upite o pristupu, ispravljanju ili brisanju osobnih podataka pošaljite nam e-mail na info@plan2b.hr

SSL enkripcija
Naša web stranica je zaštićena SSL certifikatom, što znači da su stranice šifrirane. To pokazuju stranice koje imaju https adresu. To možete provjeriti klikom na ikonu lokota koja se pojavljuje pored adrese stranice u vašem pregledniku.

Kako koristimo kolačiće?
Web stranica koristi kolačiće iz raznih razloga. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje industrijske standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje oni dodaju web stranici. Preporuča se da ostavite uključene sve kolačiće ako niste sigurni trebaju li vam ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Više informacija o našem korištenju kolačića kao i njihovu definiciju možete pronaći u našoj Politici o kolačićima u nastavku.

Web stranice
Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice. Ova se politika privatnosti odnosi samo na našu web stranicu. Ako poveznica vodi na web mjesto koje nije ovo web mjesto, ovo web mjesto nije odgovorno za osobne podatke na vanjskom web mjestu. U takvim slučajevima primjenjuje se izjava o privatnosti vanjske web stranice.