Sedus - priznanje za održivu proizvodnju

Kategorije:

Post category

Sedusov poduzetnički stav i pionirska duh u zaštiti okoliša usko su povezani. Uostalom, kako je rekao Christof Stoll, osnivač Sedusa, “Ekologija i ekonomija nisu kontradiktorni pojmovi, već bitni dijelovi jedne cjeline.”

Jedna od najnovijih nagrada je i certifikat FISP-a (Furniture Industry Sustainability Programme), u kojem je Sedus postigao 94% bodova i tako postigao odličan rezultat.

Visoki rezultat s FISP-om
FISP je neovisno certificirani program održivosti posebno prilagođen industriji namještaja. Promiče najbolje prakse za poticanje društvenih, ekonomskih i ekoloških promjena kroz stalno poboljšanje poslovanja proizvođača uredskog namještaja.

FISP se brzo etablirao kao forum industrije namještaja za sva pitanja okoliša i održivosti. Ta se pitanja odnose na sve aspekte poslovanja industrije, od nabave i nabave do problema s proizvodima na kraju životnog vijeka, uključujući socijalna, etička pitanja i pitanja vezana uz rad, kao i otpad, energiju i emisije.

Kriteriji pregleda FISP-a podijeljeni su na sljedeći način: temeljni kriteriji, okolišni kriteriji te ekonomski i društveni kriteriji. Naš partnerSedus je skupio izvrsne ocjene u potkategorijama Upravljanje okolišem, Energija, Administracija i učinkovitost, Gospodarenje otpadom te Odnosi sa zajednicom i dobrotvorni rad.

 

Drugi sadržaji

Podešavanje uredske stolice u 10 koraka
Velik dio danas provodimo u radnom okruženju i zbog toga je tema optimizacije radnog mjesta...
Trendovi za uređenje interijera u 2024.
U dizajnu interijera 2024. godina donosi sa sobom zanimljive promjene i inovacije koje odražavaju sve...
Ergonomske stolice po promotivnoj cijeni
Na AKCIJI imamo ergonomske uredske stolice s 10 godina garancije i brzim rokom isporuke. Riječ...