Trendovi u dizajnu uredskih interijera

KATEGORIJE:

Post category

U zadnje vrijeme kod planiranja i dizajna uredskih interijera stavlja se fokus na zdravlje, individualizaciju, povezanosti i dobrobit zaposlenika, te se mijenja vizija ureda budućnosti. Prema istraživanjima našeg partnera Sedus, kod planiranja uredskog prostora fokus je na ljudima, te pametno povezivanje omogućuje nove oblike suradnje. Na temelju toga Sedus je razvio novi pristup dizajnu ureda i komunikacijskim mogućnostima.

URED PO MJERI ČOVJEKA

U skladnom uredskom okruženju, tijelo i um su u skladu s dnevnim zadacima. Zdravlje, individualnost i optimizam ključni su čimbenici za novi dizajn ureda. Ured se prilagođava potrebama čovjeka i stavlja u fokus dizajn interijera.

DINAMIČNO OKRUŽENJE

Naš digitalni svijet zahtijeva sve više dinamike i spontanosti. Uredski namještaj i prostori se stoga moraju prilagoditi različitim zahtjevima i radnim situacijama. Moderni uredi i uredski namještaj su modularni i korisniku nude različite mogućnosti za koncentirarni rad ili za spontanu međusobnu razmjenu ideja.

visoke i niske barske stolice s uredskim foteljama kreiraju lounge zonu u uredu

UGODAN I OPUŠTAJUĆI OSJEĆAJ

Životni prostor i ured sve se više stapaju. Opuštenost i osjećaj ugode imaju sve važniju ulogu jer je cilj da se zaposlenici osjećaju uravnoteženo i opušteno u ugodnom okruženju. Elementi koji se inače nalaze u kućnom okruženju sada imaju važno značenje u uredu.

SHEMA BOJA ZA DIZAJN INTERIJERA

Svojim raznolikim mogućnostima, bojama, tkaninama i plohama oblikuju se cjelokupna radna okruženja i životni prostori. Ako se koriste pažljivo i u skladu s okolinom, moguće je stvoriti vrlo posebne i ugodne interijere. Prostori u kojima se ljudi osjećaju ugodno i mogu učinkovito raditi. Postoji više od crnog i bijelog: boje imaju moć stvoriti pozitivno raspoloženje i utjecati na okoliš. Dobro odabrani skladovi boja i ugodne kombinacije mogu pretvoriti ured u mjesto blagostanja.

URBAN LIVING

LOUNGE OSJEĆAJ

Snažne, tamne boje i glatke teksture stvaraju interijere s lounge osjećajem. Mješavina upečatljivih i klasičnih elemenata ističe inovativnu kombinaciju starog i novog. Boje dragulja predstavljaju vrijednost i miješaju se sa senzualnim, mekim tonovima svile. Ovo uredu daje mekan izgled s umirujućim i elegantnim dodirom.

MULTI CREATION

NAMJEŠTAJ S KARAKTEROM

Kako bismo prihvatili nove ideje i slijedili kreativne pristupe bez ikakvih predrasuda, važno je biti okružen motivarujućim i agilnim ambijentom. Snažni kontrasti i intenzivne, senzualne boje, poput svježih nijansi plave, živih tonova dinje i energičnih žutih nijansi, pomažu vam da otvorite svoj um i budete kreativni.

SMART BALANCE

WELLNESS U UREDU

Lakoća i jednostavnost naglašavaju pametnu i, u isto vrijeme, ugodnu radnu atmosferu. Digitalizacija inteligentna tehnologija tako postaju opipljive i autentične, kao što je prikazano inovativnom međuigrom poznatih tonova limete i krede te nježnih nijansi plave, lila i plave. Minimalistička paleta boja stvara suptilnu estetiku u kojoj prevladava tišina prostora, čistoća i svježina.

SOFT BEING

AUTENTIČNOST I DOBROBIT ZAPOSLENIKA

Poznata jednostavnost stapa se s prirodnom autentičnošću. Meki, okrugli oblici u harmoniji su s ekstra mat površinama i mekim teksturama. Pomalo nijansirana povezanost boja i dodataka pokazuje sve veću globalizaciju i važnost tradicije i bliskosti s prirodom u našem ubrzanom svijetu.

Otkrijte različite varijante dizajna za različita radna područja pomoću Sedusovog konfiguratora boja WORLD OF COLOURS. Na taj način možete prikupiti početne ideje i dojmove, te konačno napraviti pravi izbor za vlastiti ured. Pogledajte Sedusov konfigurator na poveznici WORLD OF COLOURS 

Drugi sadržaj

Podešavanje uredske stolice u 10 koraka
Velik dio danas provodimo u radnom okruženju i zbog toga je tema optimizacije radnog mjesta...
Trendovi za uređenje interijera u 2024.
U dizajnu interijera 2024. godina donosi sa sobom zanimljive promjene i inovacije koje odražavaju sve...
Ergonomske stolice po promotivnoj cijeni
Na AKCIJI imamo ergonomske uredske stolice s 10 godina garancije i brzim rokom isporuke. Riječ...